Over Mij

Welkom op Hobbytekenen.nl

Hobbytekenen.nl is begin 2018 gestopt met de website in zijn oude vorm.

Sinds oktober 2019 is hobbytekenen.nl weer terug onder een nieuwe eigenaar.

Laat ik mijzelf eerst even voorstellen, mijn naam is Pieter en ik ga proberen via deze website jou wat bij te brengen over tekenen. Vroeger heb ik heel veel getekend waar ik uiteindelijk mee gestopt ben. Er waren andere prioriteiten en uiteindelijk had ik jaren geen potlood meer aangeraakt.

Vroeger heb ik altijd veel plezier in het tekenen gehad en hoefde ik voor mezelf niet goed te zijn. Naarmate je ouder wordt ga je denken dat je talent moet hebben om te kunnen tekenen. Of dat je het al van kinds af aan moet doen.

Ik frustreerde mezelf dat ik al heel lang geen lijn meer op papier heb gezet. En er was een interne weerstand in mijzelf om weer te gaan tekenen.

Uiteindelijk heb ik een knoop doorgehakt en ben ik vlak voor mijn 25ste verjaardag weer begonnen. Ik vond mijzelf eerst te oud om te beginnen en ik dacht dat het niets meer voor mij zou zijn.

Maar wat had ik het mis!

Tekenen is voor iedereen, of je nu beginner of al ervaren bent. Tekenen is fantastisch.

Er was een hoop frustratie aan het begin en nog meer slechte tekeningen. Maar door mijn slechte kunst te accepteren heb ik weer een fantastische hobby opgepakt.

Omdat tekenen zo leuk is en dit wil delen met andere mensen. Probeer ik nuttige informatie te delen op deze website.

Hopelijk ga je hier wat aan hebben en ga je een hele goede tekenaar worden.

Vergeet niet dat tekenen een reis is en dat deze ook voor mij pas net begonnen is. Wees niet bang om slechte tekeningen te maken, want dat hoort gewoon bij het leer proces.